The 100 – Säsong 7 Avsnitt 15 – The dying of Light

Nu är slutet verkligen nära och det är nästan så att man borde ha vant sig vid det här laget att dom dödar av en massa personer, men det har jag faktiskt inte. Nu är ju inte Maddie död, för hennes huvud fungerar även om hennes kropp inte gör det och det var fruktansvärt jobbigt att se. Men jag ser ändå fram emot att se Clark och Octavia vara super bad ass för att stoppa kriget som det faktiskt verkar som inte ens ska vara ett krig. Jag vågar inte ens tro på att Octavia ska få vara lycklig med sin vitklädda man för någon av dom kommer garanterat då så som det går just nu.

För jag får väl erkänna att jag också är lite bitter över att Emori dog. Sen började jag fundera över hur många av dom ordinarie 100 som faktiskt var kvar och blev lite surare igen. Om jag ska vara ärlig kändes det som att dom försökte klämma in så himla mycket story i detta avsnittet att dom faktiskt blev av med mycket av känslornas mellan karaktärerna. Vilket är synd med tanke på att dom har haft näst intill helt händelselösa avsnitt innan.

Så nu har dom har dom ett avsnitt att knyta ihop allt och det ska faktiskt bli väldigt spännande att se hur dom löser det.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer