The 100 – Säsong 7 – The Last War

Jag brukar alltid tycka att det är jobbigt att saga hejdå till en series om man följt under många år, men här tycker jag faktiskt inte det.

Vist har jag varit förberedd på att det kommer ta slut och majoritet av säsongen har jag verkligen gillat, men det är nu i dom senaste avsnitten som jag verkligen känner att dom började tappa det.

Nu hade dom fel om kriget, det var ju faktiskt ett test precis som Maddie sa och självklart var det Raven som klarade testet. Jag vet dock faktiskt inte riktigt om det i min värld var ett fantastiskt slut på serien. Eller om jag ska vara ärlig så kändes hela avsnittet lite avslaget som det gick på halvfart.

Sen kanske jag gillade precis den sista scenen när Clark var tillbaka på jorden och hittade dom andra som hade valt att komma tillbaka från vart dom nu hamnade, men jag hade faktiskt kunnat tänka mig att se lite mer av deras lyckliga slut. Detta är personer som levt igenom så många krig och dödsfall så att få se lite lycka hade inte suttit fel.

Så överlag har jag älskat serien, men det går inte att komma ifrån att slutet känns lite karaktäristiskt för serien. Så jag tackar för 7 bra år men konstaterar också att jag är väldigt nöjd och behöver inte något mer…

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer