#TGIT tema :)

Det får vara lite TGIT tema i detta inlägget med 3 av de bästa serierna på tv just nu och alla från Shonda Rimes. Scandal var tillbaka med säsong 6 om jag inte minns helt fel är det för att Kerry som spelar Olivia var gravid så dem behövde skjuta upp inspelningarna lite. Jag tycker att det var ett starkt avsnitt och säsong 6 kommer nog att bli riktigt bra! Det är bara att konstatera att fredag för mig är en riktigt bra seriedag och jag har inte direkt någon serie som jag kan tänka mig att plocka bort. Så denna våren kommer jag att ha fullt upp helt enkelt!

Ni som läser min blogg, hur tycker ni det fungerar med avsnittsammanfattningarna? Tycker ni att det är okej, eller gillade ni det så som det var förr? Jag försöker fortfarande att publicera inläggen ganska snart efter att avsnitten kommer ut.

Grey’s Anatomy 13x10. You can Look (But you better not touch)

Riktigt spännande avsnitt, jag tycker självklart bäst om avsnitten på sjukhuset, men avsnitt som detta tycker jag är riktigt intressant att se på för omväxlings skull. Dessutom så tycker jag att det var riktigt kul att se Bailey aka the Natzi som alla var rädda för en gång i tiden hoppade runt och var skiträdd halva avsnittet. Dock är jag lite besviken över att man inte fick reda på vad den 17 åriga flickan hade gjort för att hamna på ett sådant ställe. För det gick inte att komma ifrån att man faktiskt tyckte synd om henne också.

Nu behöver vi dock ett riktigt avsnitt så vi kan få reda på vad som hände med Alex!

Scandal 6x1. Survival of the Fittest

Vad det bara jag, eller kändes det som att detta avsnittet hade en liten smula av bitterhet över det som hände i USA’s val. Att Mellie var Hilary Clinton i många lägen. Sen kanske Cyrus får vara Trump, även om den liknelsen kanske är lite väl brutal… Framför allt nu när man fick reda på att han faktiskt lät döda den nya presidenten bara för att själv bli det. Samtidigt hade Fitz inte kunnat välja Mellie, det var omöjligt eftersom det är hans exfru och hon förlorade valet. Så hade han gjort något annat hade det blivit konstigt. Nu hoppas jag bara att Oliva hittar något sätt att sätta dit skithögen så det skriker om det!

How to get away with murder 3x10. We’re bad people

Just nu känns allt bara så sjukt tragiskt och det känns nästan helt omöjligt att lösa problemen. Annalise är fast i fängelse, Laurel är jätte deprimerad, vilket man kan förstå och dem andra försöker att hålla ihop det så gott det går. Var Oliver håller på med är lite spännande för jag har svårt att tro att han tänker gå till polisen. Sen förstår jag inte vad Frank håller på med. Jag var att han sa att han dödade Wes och dem visade en suspekt scen när Wes hoppade in i hans bil. Men jag vägrar att tro på det, han erkände för Annalise skull. Dessutom brukar det ju aldrig vara så som man tror i denna seriern!

#tgit #scandal #howtogetawaywithmurder #greysanatomy #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer