Sweet Magnolias - Säsong 2

Jag vet inte om jag kommer ihåg säsong 1 helt annorlunda eller om säsong 2 bara hade tagit en helt ny riktning. För i min värld blev den här säsongen lite överdrivet religös, medan säsong 1 hade mer en oskyldig mysfaktor i min mening.

Jag ska var helt ärlig och säga att säsong 2 inte alls fångade mig på samma sätt som säsong 1. Dom byggde upp spännande karaktärer som i den här säsongen inte alls följdes upp och istället blev många ointressanta istället.

Visst den har en viss mysfaktor och hela byn som den utspelar sig i är supercharmig.

Jag tycker kanske att ungdomarna var mer intressanta än dom vuxna i den här säsongen. Jag blev väldigt besviken över hur dom valde att måla upp coachen framför allt mot slutet av säsongen. Som att han var någon galning som också är våldsam, vilket verkligen inte är så som han har varit innan och det kändes bara väldigt fejk.

Men jag antar med det slutet att han både blev av med sitt jobb och slog ner en sjukt märklig människa på sin restaurang. Nu låter jag som en person som inte tycker att den han gjorde var fel, självklart var det fel, jag tycker bara att det gjordes så dåligt…

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar

Gillar