Supernatural 9x9. Holy Terror

<

Noo vad hände där, dog Kevin verkligen, seriöst, varför tar dom alltid död på favoritkaraktärer hela tiden! Men så länge Cas är kvar så är jag nöjd. Nu är Cas en ängel igen. Det kan nog behövas nu när ängeln har helt och hållet tagit över Sam. Det gillas inte, men självklart kommer vi få tillbaka Sam igen, annars har serien flippat ut i en bana jag inte är intresserad utav... Men jag tror att Castiel kommer komma på något bra sätt att fixa detta om något (några) avsnitt...

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Guest
,
Nu har jag också sätt detta avsnitt och jag var tvungen att kolla upp om någon pratade om det. Du verkar vara den enda jag hittade:P. Det känns lite som att detta är "the beginning of the end" så att säga. Tänker ju lite så här: Serien har nu 9 säsonger och det är en hel del. Har haft både dåliga säsonger och bra säsonger. Vill hellre att serien goes out with a bang istället för att mjölka så mycket dom kan tills dom tappar alla tittar osv.
SofiaMattsson
SofiaMattsson,
Hej, ledsen för sent svar, jag vet inte som läser det här. Jag förstår precis vad du menar, hur länge kan den hålla på. Vissa saker kan ju köra på hur länge som helst Sam och Dean är underbara och casten i sen helhet är stört skön. Men på något sätt känns allt så mycket been there done that! Dock är det ju en av serierna men mest tittare på kanalen så den lär få en till säsong så länge skådespelarna är med! :)
nouw.com/sofiamattsson