Supergirl, legends, the flash & Arrow

Att hamna efter i serier kan vara lite jobbigt, men jag har en känsla av att jag ändå kommer vara 100 % up to date när helgen är över. Det trots att jag blev inringd till jobbet igår och inte såg ett enda avsnitt… och det är många avsnitt som kommer ut på fredagar.

Supergirl 3x4. The Faithful

Nu har Supergirl blivit en religion, även om det var väldigt sjukt att se så tycker jag att det var ett väldigt underhållande avsnitt. Dom hade koll på bönerna från krypton och massa likande saker. Ledaren kände igen Supergirl direkt och ändå lyssnade han inte på henne när hon bad honom att inte få sina anhängare att gå ut på självmordsuppdrag bara så att hon ska kunna rädda dom och att spränga hela hockeyarenan var absolut lite väl maffigt!

The Flash 4x4. Elongated Journey in to Night

Även the flash levererade ett bra avsnitt, jag gillar att Barry gav den före detta polisen en chans även om de varit rivaler innan. Jag tror att de kan bli en intressant team, framför allt nu när både Jullian och Wallie är borta. Det som både gör det intressant och skrämmande är att han var med på bussen när de skapades mer Metahumans och att han är till en viss gräns i alla fall övervakad av den konstiga personen. Han visste inte att han var en Metahuman så han borde i alla fall inte ha någon typ av teamkännsla för dem andra.

Sen har vi humorn i avsnittet Cisco fick möta Gypsy’s pappa, en intressant karaktär som försökte döda honom genom hela avsnittet, absolut en dröm svärfar….

Legends of Tomorrow 3x4. Phone Home

Jag tycker att det är så gulligt att Martin vill ha kontakt med sin dotter samtidigt som jag blir irriterad över att dom andra faktiskt tror att inte är en del av teamet och faktiskt hade kunnat vara en förrädare.

I detta avsnittet så hamnade också Ray i lite problem när hans historia förändrades och han dog som ett litet barn. Det var dock väldigt intressant att se Ray som liten och vilken fantastisk skådespelare de hittade som verkligen gjorde Ray JR lika rolig som den vuxna. Som tur var hittade dom vem som försökte döda honom och löste det, ganska mycket tack vara en liten Alien.

Arrow 6x4. Reversal

Jag älskar att Oliver och Felicity är tillsammans igen och jag tror att det kan fungera, i alla fall så länge som dem är ärliga mot varandra. För visst dem är båda två väldigt upptagna, men det har dem alltid varit, bara att det alltid har varit Oliver som måste springa iväg och nu är det Felicity i stället.

Dock fick man inte så någon angående John och hans lilla problem med armen som kan komma att bli ett stort problem framför allt när det kommer till tillit. Sen har vi också hela grejen med att Felicity faktiskt gick i Helix fälla och gjorde precis det som han ville att hon skulle göra.

#supergirl #arrow #theflash #legendsoftomorrow #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer