Suits är tillbaka

Nu börjar serier komma tillbaka från sina uppehåll och mitt veckoschema är numera helt fullt av serier. Känner att det kanske är dags att lägga upp det här på bloggen så ni ser vad det är jag väljer att prioritera att se på varje vecka.

Arrow 5x10. Who Are You.

Jag får erkänna att man blev mäkta förvånad över att se Laurel tillbaka. Men självklart borde man dragit parallellen till The Flash och alla dubbelgångare som rör sig på andra planeter. Samtidigt kändes det så naturligt att hon var där, även om jag nu insett att jag faktiskt inte saknat henne alls.

Att Oliver fick den nya åklagaren att bli Johns advokat gillar jag verkligen, dels för att jag gillar honom och för att jag tror att han verkligen kan göra nytta!

Sugits 6x11. She’s Gone

Hallå vad elaka dem är mot oss, den första scenen med Donna och Harvey var ju så fin, tills det att man insåg att något var fel… Sen visade det sig att allt bara var en dröm! Usch och fy vad elakt! Team Donna och Harvey här som ni kanske märker! Sen har vi hela grejen med att Jessica har stuckit, jag förstår att det är ett problem och att Louis agerar impulsivt är vi ju ganska vana vid. Men att Harvey beter sig som ett svin gillar jag inte.

Mike har lite problem just nu med att hitta ett jobb och även om jag var imponerad över hur han agerade som lärare så tycker jag ändå att det var fel karriärsval för honom. Så jag hoppas att han hittar något nytt och bra…

Timeless 1x12. The Murder of Jesse James

Det går inte att komma ifrån att Rittenhouse blir mer och mer intressant men samtidigt skrämmande! Att dem håller på att lära upp en ny pilot gör ju bara att en till person kommer att hamna i skiten, det märker man ju med tanke på att den första piloten valde att gömma sig under vilda västens storhetstid. Vad är det egentligen som dem letar efter och vill veta. För tydligen har ju mång av dem stora maktfulla personerna varit en del av det!

Vikings 4x19. On the Eve

Ibland har Vikings avsnitt där det känns som att det är mer krig och blod än handling. Självklar är det ju en handling i striderna. Både i Kattegatt och England. Dock händer det att jag tappar intresset när det blir för mycket blod, för helt ärligt blir jag lite illa mående av det ibland. Så på vissa sätt så tycker jag att avsnittet blev lite tråkigt ibland. Samtidigt som jag tycker att Ivar är intressant att följa och jag gillar bröderna när dem samarbetar så det fanns delar av avsnittet som jag verkligen gillade också!

Nashville 5x5. Love Hurts

Maddies nya kille gillar jag faktiskt och jag uppskattar verkligen att han tog sitt förnuft tillfånga och dök upp hemma hos Rayna och Deacon. Dock undrar jag hur mycket äldre han är eftersom Maddie trodde att det var problemet.

Det ska bli väldigt intressant och se resultat av musikvideon, för jag tyckte så fruktansvärt synd om Scarlett under typ hela avsnittet så jag hoppas verkligen att det var värt det för hennes del i slutändan. För jag tror samtidigt att det kanske var en nyttig läxa för henne för regissören hittade ju inte på allt han sa till henne och hade ofta en poäng…

#timeless #vikings #nashville #arrow #suits #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer