Suits – Säsong 9

Nu är jag klar med Suits, ibland kan jag tycka att det är lite sorgligt att blir klar med en serie. Men här kände jag mig redo. Man märkte att den sista säsongen var välplanerad för att faktiskt avsluta serien även om det som vanligt var kniven mot strupen och byråns överlevnad var hotad.

Det som jag gillade var att alla karaktärerna fick ta plats och få ett ordentligt avslut, det som jag kanske saknade med var att Katarina skulle få sin Oliver i slutet, men dom fick ju göra upp i rätten och var ändå vänner på något konstigt sätt.

Donna och Harvey fick sitt lyckliga slut. Även om det kanske inte var det som jag hade förväntat sig att dom skulle packa sina väckor och följa med Mike. Men ändå fint att Mike och Harvey får jobba tillsammans igen. Jag tror också att Harvey behöver byta stad. För många fiender i New York helt enkelt.

Louis och Sheila fick också varandra tillslut och en liten dotter. Den karaktären som nog växt mest under seriens gång var nog ändå Louis och han gick från att vara en karaktär som man hatade till en som man älskade var en helt underbar resa.

Jag har säkert missat en massa saker men har nog fått med det viktigaste för att kunna runda av mina tankar om serien.

Det har varit 9 säsonger med toppar och dalar och jag tror att det här är en serie som passar bäst att binga och inte som jag gjorde förr, se ett avsnitt varje vecka när det kom ut.

Alla säsonger finns på Netflix om man är intresserad av att se serien eller som jag, se klart en serier som jag tidigare följt…

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar

Gillar