Suits – Säsong 8

Jag får vara helt ärlig och säga att jag faktiskt inte var så fokuserad när jag tittade på den här säsongen. Det kan nog vara en vana då jag det senaste har använt Suits som en serie som jag har haft på i bakgrunden hemma av anledningen att jag redan sett på den. Så även om jag nu har kommit till avsnitt som jag tidigare inte sett så har jag ändå den rutinen till Suits.

Jag tycker att det var kul med en ny karaktär Sammanta som verkligen är en person som spelar efter sina egna regler. Dock var det som jag gillade mest med säsongen var den karaktärsutvecklingen som man fick på Katharina och hennes kemi med Oliver. Jag blev typ förkrossad när han sa upp sig, inte bara för att jag gillade dom två tillsammans utan också för att jag gillar vad hans karaktär tillför till serien.

Sen kan man inte skriva det här inlägget utan att ta upp den stora grejen i säsongen. Nämligen att Harvey och Donna äntligen! Efter många om och men fick ihop det. Det kändes ändå på tiden efter 8 säsonger, framför allt med tanke på att det genuint kändes på riktigt den här gången. Nu är det bara en säsong kvar, så det var verkligen på tiden och jag hoppas verkligen att dom inte lyckas sabba det på slutet!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar

Gillar