Suits - Säsong 4

   Jag fortsätter med att se om Suits och jag vet att jag tyckte att serien tappade det lite i perioder första gången jag såg den. Nu i efterhand så har jag listat ut att första gången jag tappade intresset var säsong 3 och början av säsong 4. Det känns helt enkelt så fel att ha Mike arbetande på något annat ställe än med Harvey och att dom två inte är i samma lag är bara helt fel. Sen går det inte att komma ifrån att den elaka Louis som vi fick träffa i denna säsongen är inte en person som faktiskt är underhållande att följa. Jag gillar ju verkligen honom, men inte när han är hämndlysten och elak.

   Jag förstår nu också varför jag kände igen så många skådespelare i Lucifer när jag började se den serien för i denna säsongen har jag lokaliserat 3 stycken.

   Det som för min del faktiskt räddade säsong 4 är att Donna äntligen börjar få ta plats i serien, hon är ju enligt mig en av de absolut viktigaste karaktärerna. Att hennes och Harveys ”förhållande” också börjar utvecklas är ju helt magiskt. Dom har verkligen ett speciellt band och även om man vet att dom älskar varandra så är det fint att höra dom säga det även om det kanske inte är så romantiskt som man själv skulle vilja ha det.

   Sen har vi Mike och Rachel som verkligen är stabila nu efter en turbulent säsong och det känns bra…

   Man kan ju också säga att jag var sugen att påbörja säsong 5 direkt med tanke på Harvey och Donna slutet.

   Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

   Gillar

   Kommentarer