Instagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggen

Suits – Säsong 2

Mitt projekt med att se om Suits fortsätter och jag har nu tagit mig igenom säsong 2. Det är faktiskt lite annorlunda att se om för det är många karaktärer som utvecklats genom åren och som man gått från att ogilla till att älska. Det är också en serie som det har hänt mycket i under åren och jag får nog erkänna att kampen mot Daniel Hardman faktiskt inte var min favoritstory. Det som jag dock gillade väldigt mycket med säsongen var att Donna fick en mycket större roll och det var verkligen här hennes karaktär växte och blev en av favoriterna. Det var nog också här som mitt stora Harvey och Donna ship växte fram. Något som jag älskade första gången jag såg serien var hur kaxig Harvey är och det gillar jag fortfarande, men jag har stora problem med hur han behandlar Louis. Ja Louis beter sig som byråns största svin (efter Daniel) men det döljer sig också en väldigt osäker och godhjärtad person i honom.

En sak är säkert och det är att jag ser fram emot och kommer att njuta av att komma vidare i serien, då det är en serie som jag nästan har sett klart, men samtidigt inte varit helt redo att säga hej då till innan.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Instagram @seriebloggen