Suits - Säsong 1 (rewatch)

Suits är en av se bättre serierna som jag sett, men för några årsedan hamnade jag efter i allt jag såg och Suits var inte något undantag. Sen gick dom ut med att serien skulle få ett slut jag bestämde mig för att vänta och se resterande avsnitt i en följd. Tiden gick Corona kom och jag är permitterad med mer tid än någonsin att se på serier. Så jag bestämde mig dessutom för att se om hela serien. Nu har jag sett säsong 1 och jag ångrar inte det beslutet. Det var härligt att få komma tillbaka till början av serien och på nytt förstå varför den är som den är.


Säsong 1 fokuserar väldigt mycket på Mike och Harvey. Harvey är advokat på en välkänd advokatbyrå i New York, Mike är överintelligent och arbetslös, så Harvey bestämmer sig för att anställda honom även om han inte har den rätta utbildningen. Vi får följa hur deras vänskap utvecklas och hur dom tillsammans som ett team tar sig an både kollegor och andra motståndare. Serien är snabb och intelligent och det gäller att hänga med i svängarna då dialogerna är minst sagt snabba!

Suits är helt enkelt så jäkla bra och i och med att jag sett den innan så vet jag hur mycket jag har att förvänta mig och jag längtar efter att lära känna dom andra karaktärerna på nytt så som Donna, Rachel, Jessica och Louis.

Gillar