Instagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggen

Stefan Salvatore är människa igen...

Inte nog med att jag har sett alla serier från helgen, jag han också med att se ett avsnitt av Agents av Sheild. Jag har under en längre tid arbetat på att komma ikapp där och även om jag inte är 100% ikapp så känns det bra att i alla fall se ett avsnitt i veckan så att jag inte hamnar ännu mer efter. Idag kommer jag tyvärr inte att hinna se några serier. Min chef hörde av sig och var tvungen att VABa så jag hoppar in och jobbar idag, plus att jag har haft min sista dag på min praktikplats idag och börjar en ny i morgon så det är mycket nu helt enkelt. Men planen är att få se det mesta i morgon!

The Vampire Diares 8x12. What are you?

Jag viste att Kai skulle komma tillbaka, men jag trodde inte att det skulle hända förän i sista avsnittet så jag hoppade till av glädje när han kom in i rummet med en ”lösning” eller ”bättre ide” vi får se. Men jag kan helt ärligt säga att det var längesedan jag längtade efter TVD avsnitt så mycket som jag gör nu. Jag inser också att jag är lite konstig som älskar Kai, men han är ju en underbar badboy. Frågan är bara om Kai kommer väcka Elena i förtid nu?

Stefan är människa igen och man märker att han är en helt annat person. Man kan väl lugnt säga att Paul Wesley är en grym skådis. Frågan är ju nu hur det kommer gå för Stefan och Caroline nu när han är människa och att deras planer inte kommer att hålla i längden.

Legends of tomorrow 2x11. Turncoat

Jag vet inte riktigt hur det gick till men nu är Hunt en del av legion av dome och en riktig idiot som gärna vill döda sitt gamla team.

Något som jag också blev lite förvånad över var att nykomlingarna i teamet fick ihop det. Det kom för min del från ingenstans och jag har inte riktigt någon åsikt om det än. Men ska jag vara helt ärlig så har jag mer sett henne med Mick den senaste tiden.

Black sails 4x3.

I detta avsnittet kände jag att jag började komma in i serien igen. Kanske för att det var det 3:e avsnittet av säsongen och kanske för att det faktiskt var ett ganska spännande avsnitt. Piraterna börjar äntligen få tillbaka lite kontroll vilket jag gillar. Dock känns situationen på skeppet lite annorlunda och sättet som de torterar folk var ju bara helt sjuk och brutal. Att skrapa en person längs skrovet på skeppet tills den dör var ju helt och hållet för jävligt. Jag trodde jag skulle spy när jag insåg vad de faktiskt höll på med där!

Agents of S.H.E.I.L.D 4X8. The Laws of Inferno Dynamics

Att det hände något med roboten i förra avsnittet är nu glasklart. Frågan är bara vad och varför hon dödade en agent samtidigt som hon valde att ta hans om Agent May.

Jag gillar också att det kändes som chefen på Shield fick möjligheten att verkligen prata med Phil för att visa att dem faktiskt vill samma sak och inse att det är dags att arbeta som ett team.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Instagram @seriebloggen