Spinning out – Säsong 1

Helt ärligt talat så var jag fast från första avsnittet och plöjde alla 10 avsnitten på en dag. Jag gillar serier som är sportinriktade och denna känns som en vuxnare variant av make it or break it.

Man kunde ju inte annat än att älska karaktärerna och verkligen bry sig om deras problem och vilja att det ska gå bra för dom. Kat var en väldigt intressant huvudperson, snäll och omtänksam. Jag blev också väldigt förvånad när det visade sig att hon var bipolär, men att hon var så noga med att ta hand om sig själv för sin systers skull medan deras mamma kunde spåra ur totalt och faktiskt inte alls ta hand om sin familj. Att Kat skulle ändra sig och vilja börja åka med Justin var en självklarhet, men jag gillade verkligen hur deras förhållande utvecklade sig och shit vad jag shippade dom två tillslut. Han hade så många mer lager an vad man först hade kunnat tro också, med tanke på allt som han gått igenom. Vilket också gjorde dom till ett bra team.

Sen får vi inte glömma bort Kats lilla syster Serena som man ibland kunde tycka var oförskämd, men med tanke på hur har fått växa upp med en sjuk mamma och syster där man inte vet vad man kan förvänta sig så är det inte så konstigt att hon faktiskt också har sina spöken. Det är också en karaktär som jag hade velat se mer av, så jag är något fruktansvärt besviken över att denna serien bara får en säsong. Visst slutade den med en liten cliffhanger när Carol gick al mama bear på doktorn som hade haft ett förhållande med Serena. Men annars kan jag hantera slutet med Kat och Justin, och de övriga karaktärerna. Dock hade jag gärna sett mer av dom alla då jag faktiskt genuint gillade i stort sätt alla i serien…

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • Tv-Serier
  • 52 visningar

Gillar

Kommentarer