Soundtrack - Säsong 1

En trött kväll kände jag att jag ville se något lättsamt och bläddrade igenom Netflix och hittade Soundtrack som jag lagt till på min lista för längesedan utan att riktigt reflektera över den.

Det var en serie som bjöd på precis det som jag hade förväntat mig, inte bra och inte dålig, men helt okej.

Det som jag verkligen gillade med serien var hur den var uppbyggd med dåtid vs nutid och hur det flätades ihop till en vacker historia. Det som jag faktiskt inte gillade var hela seriens soundtrackkoncept, jag tyckte faktiskt att det var konstigt. Det som jag hade förväntat mig var en musikalserie, men att skådespelarna mitt i olika situationer skulle börja mima till olika sånger som ska symbolisera hur dom känner, kändes faktiskt bara väldigt konstigt.

Nellie och Sams story är riktigt vacker samtidigt som det blir sorgligt då man hela tiden vet att hon kommer att dö.

Jag hatar också att Sam måste kämpa så för att få behålla sin son, det hade varit något om han hade varit en dålig förälder, men egentligen är hans problem att han inte har så mycket pengar men hans svärmor har det. Självklart hade han bott i ett tryggare område med sin mormor, men när det kommer till att vara en förälder är inte pengar allt!

Jag gillade också hur ödet vävde ihop Joanna med Nellie och sedan Sam, det var en mysig och trevlig lite twist. Det som jag hade önskat var bara att Joanna, hade känt igen Nellie från någon bild och listat ut det var hon som hade gett Nellie lyckokakan från början.

Soundtrack får bara en säsong och det tycker jag känns ganska lagom, den var mysig, jag tycker att den avslutades bra och jag är nöjd!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • Tv-Serier
  • 77 visningar

Gillar

Kommentarer