Instagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggen

Sleepy Hollow Säsong 4

Så har jag även tagit mig tiden att se den sista säsongen av Sleepy Hollow, detta i två omgångar kan man säga. Påbörjade den i november då jag påbörjade min renovering hemma. Sen försvann den från Netflix och så rann det ut i sanden. Så igår tog jag tag i det igen. Men det gjorde ju såklart att jag fick en liten uppstartstid på det igen.

Jag tycker faktiskt att det var dags för serien att ta slut. Detta är ju en serie som jag aldrig har älskat, men ändå vetat veta vad som händer även om resan dit inte alltid är så himla intressant. Hårt men ärligt, sen tycker jag också att den passa bättre i maraton form än att se vecka för vecka, då det är den lite mer komplexa helhets storyn som jag var intresserad av och inte små storyn i varje avsnitt.

Denna säsongens huvudstory tror jag faktiskt att jag hade gillat om man hade tagit bort det övernaturliga i det hela, vilket inte går i Sleepy Hollow. Men att ha en person som vill förändra usa och bli diktator är en grund som jag borde gilla då jag älskar dystopier så som Hunger Games och liknade. Men när man blandar in demoner och annat övernaturligt på den typen av story känner jag att man drar det för långt.

Säsong 4 känner jag faktiskt var lite onödig, i förra säsongen dog Abby, större delen av karaktärerna var utbytt och i mångt och mycket kändes det faktiskt bara som att storyn var framtvingad. Jag tycker dock att dom knöt ihop säcken bra och jag ändå uppskattade en del av det jag såg, men jag hade också kunnat vara utan det!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram @seriebloggen

Instagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggen