Instagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggen

Slända i Bärsten - Outlander serien

Varning för väldigt mycket Outlander spoilers!

Ärligt talat så vet jag inte riktigt vart jag ska börja, i början av boken så var jag total chock, så spännande, men samtidigt så tragiskt! Helt chockad var jag, när jag förstod att Clair hade återvänt till sin tid gravid med Jamies barn och att det hade gått runt 20 år så ville jag gråta, ett tag trodde jag att Jamie inte skulle vara med i boken alls och det hade bara varit tragiskt. Men något annat som är tragiskt är att Jamie inte har fått träffa sin efterlängtade dotter det gör ont bara jag tänker på det. Det är faktiskt helt sjukt hur involverad man blir i dessa böckerna och jag kan lugnt säga att jag inte kommer vänta in att säsong 2 ska ha sänts färdigt innan jag börjar med nästa bok, jag hoppas att Storytell släpper den snart!

Jag vet helt ärligt inte riktigt vad jag ska skriva, boken är så lång och det händer så mycket, men en slutsats som man kan dra är att det verkar vara svårare än vad man tror att kunna ändra på historien. För det har ju varit deras mål hela tiden, men ändå lyckas dom bli indragna i kriget och allt som dom försökt undvika händer ändå. Men jag måste säga att jag blev väldigt chockad när Jamie dödade Dougel, fine han hade inte mycket till val, men jag hade länge funderat på vad som kunde på Clair att återvända och lämna Jamie och dessutom inte vara säker på vad som hänt honom.

Att sen bestämma sig för att berätta sanningen för sin dotter kan inte ha varit det lättaste, dels för att det är i stort sätt omöjligt att tro på och vad ska hon göra med den informationen, hon har ju precis fått reda på arr hela hennes liv var en lögn. Jag hoppas innerligt att do kommer återvända, även om det kommer var brutalt jobbigt att Clair och Jamie har förlorat så mycket tid.

Att ha fått reda på Jack Randalls historia var också intressant, det visar än en gång hur extremt genomtänkt böckerna måste vara, när saker från första boken knyts ihop så lätt i den andra.

Jag får helt enkelt sluta med att säga att jag älskar Outlander serien och Diana Gabaldon är helt fantastisk!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Instagram @seriebloggen