Instagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggen

Skam säsong 4 Avsnitt 8

Jag hade en magkänsla som sa att det skulle hända saker i detta avsnittet. Det kan också vara för att det var avsnitt 8 och att avsnitt var nästan 40 minuter långt. Vem vet, jag blev i alla fall inte besviken, i detta avsnittet var jag arg, eller snarare skit förbannad, lite små deppig, hoppfull och helt överlycklig, jag vet vilken tröja jag ska ha på mig i morgon!

Alltså detta avsnittet! Jag dör, eller jag vet i alla fall inte vart jag ska börja! Först tyckte jag så synd om Sana att jag höll på att gå under och blev riktigt arg. Det hon gjorde var fel och fruktansvärt elakt. Samtidigt vill jag att folk ska förstå framför allt när Eva satt där och hatade Sana utan att hon visste det själv. För med den infon hon hade så förstår jag henne och jag tycker att hon står upp för det som är rätt. Det som irriterar mig är att vi tittare vet varför Sana gjorde som hon gjorde men inte någon annan.

Plågsam var scenen när Sana sitter och ringer Chris, men kännslan när man ser tjejerna i bussen var helt fantastik, jag blev så glad. Festen kändes överlag också bra Sana och Yosefs blickar sa typ allt och jag blev ännu mer säker på min teori från förra avsnittet som sedan blev bekräftat av Noora. Det är inte något mellan dom två och han gillar Sana, vilket egentligen är uppenbart!

Sen hände det som jag faktiskt inte vågat hoppats på. En snygg sportbil svänger upp precis efter att Sana har erkänt att hon gjort något enligt mig fantastiskt men som enligt Noora kan klassas som dumt… Ur bilen kliver….. Wilhelm!!!!! Fan vad glad jag blev, jag hade blivit glad av bara Chris som var näste man ur. Lyckan var gjord och jag är glad över att jag väntade till idag med att se avsnittet för annars hade jag haft en hel veckas väntan på nästa avsnitt, nu har jag bara 4 dagar!

#skam #noorheilm #noorawilliam #skamsana #tv #tvserier #skamsäsong4 #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

ElsaNyberg
ElsaNyberg,
Håller med om allt!!! Älskar skam
nouw.com/elsanyberg

Instagram @seriebloggen