Skam Säsong 4 Avsnitt 5

Detta avsnittet krossade verkligen mitt hjärta! Jag vet inte vart jag ska börja men jag blir så arg och ledsen på samma gång.

Allt började fint med att Elias och Sana pratade länge om Yosef och det känndes som att allt blev bra där. Det fanns hopp, hennes mamma hade kanske letat igenom hennes saker men det är något som de kunde komma över och alla hade kul på festen.

I alla fall fram till dess att Elias slog Isak, antagligen för att han är bög, vilket jag förstår krossade Sana eftersom hon alltid varit där för både Isak och Even och hon är så långt ifrån homofob som man kan bli.

Att Noora är lite sur på henne förstår jag och jag kan inte vara arg på henne eftersom hon inte vet något om Sanas känslor för honom, men det ska bli spännande att se hur dem reder ut det där.

Men det värsta av allt var allt som de sa om Sana när hon stod och lyssnade på toaletten och att dem ska kasta av henne från bussen! Inte okej, nog förstod nog alla att hon inte skulle kunna styra och ställa när dem andra betalat kalaset, men detta är mobbing och det kändes ändå bra att det var någon som påpekade att det inte var snällt att kasta av henne från bussen. Men att hon kanske inte var berättigad till att vara busschef…

#skam #skamsäsong4 #skamsana #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer