Skam Säsong 4 Avsnitt 1

Nu är skam igång igen och jag har kommit fram till att jag väntar och ser allt i det riktiga avsnittet som kommer ut på svt play på lördagar. För även om det är kul att följa det när det kommer ut så förstör det också lite när man hackar upp avsnitten på det sättet. Jag kan i alla fall säga att efter 1 avsnitt så tror jag faktiskt att detta kan bli riktigt bra.

Sana har ju hela tiden varit en viktig person, men kanske den som man vet minst om egentligen. Det handlar ju också om att hon inte verkar vilja dela med sig. Dock får jag en känsla av, men det kan också vara okunnighet från min sida att Sanas bror inte alls är lika troende som hon är. För hon väljer ju faktiskt att gå in i ett rum på en fest och be. Nu följer vi inte honom, men det var inte det intrycket som jag fick av han i alla fall.

Jag har också en liten känsla av att även Sana ska få hitta kärleken i denna säsongen och min syster @KajsaStinaMattsson och jag tror att det är med killen som Noora snackade med på slutet. Noora sa ju att det alltid kommer vara henne och Wiliam och jag kör stenhårt på det!

#skam #skamsäsong4 #skamsana #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

miraaksoy
miraaksoy,
Nya killen är garanterat Sanas kärleksintresse! Hoppas inte hon och Nora börjar bråka om honom. :p
nouw.com/miraaksoy
SofiaMattsson
SofiaMattsson,
Nej Noora och Sana får inte bråka om en kille! Noora har William och de två måste bara var End-game!
nouw.com/sofiamattsson
Juuulia
Juuulia,
HIHI Älskar verkligen säsong 4 även fast att bara ett avsnitt har släppts än... hihi Tror detta är bästa säsongen!
nouw.com/juuulia
SofiaMattsson
SofiaMattsson,
Min favorit hittills var Nooras säsong, den är svår att slå, men tvivlar inte på att jag kommer att älska Sanas också! 😊
nouw.com/sofiamattsson