Skam Säsong 3

Jag skäms typ över mig själv just nu. När skam naturlig blir det mest naturliga samtalsämnet bland vänner och kollegor. Det sjuka är ju att alla är lika engagerade och invoverade i dessa människors liv. Det är som att man känner dem och sitter och skvallrar om vänner! haha!

Jag var ganska säker på att inget kunde bli bättre än säsong 2, Noora var ju liksom min favorit, eller jag skulle vilka säga att hon är det forfarande med. Men så som säsongerna är upplagda så blir man så involverad i huvudpersonen att man inte riktigt bryr sig om Noora och Williams kärleksproblem.... För allt man bryr sig om är Isak och hans kärleksproblem. Eller problem överhuvudtaget faktiskt, det faktum att han är gay, men inte vill vara gay eller vågar vara gay är kanske mer rätt. Even, åh fina söta Even som tog mig med storm! Egens problem. Säsong 2 var sjukt bra men säsong 3 var inte sämre utan snarare på samma nivå!

Helt ärligt kan jag säga att jag gått och blivit smått besatt i skam och längtar så till säsong 4. Frågan är bara vem som blir huvudpersonen i nästa säsong?! Vem hoppas du på?

#skam #skamsäsong3 #tv #svtplay #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

nebulanen
nebulanen,
Nu blev jag sugen på skam
nouw.com/nebulanen
SofiaMattsson
SofiaMattsson,
Haha, jag blev tvingad att se den av min bästa kompis och sen hade jag sett alla 3 säsongerna på 3 dagar så jag kan inte annat än att rekommendera serien 😊
nouw.com/sofiamattsson