Instagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggen

Skam Säsong 2

❤ Nu förstår jag det, besattheten som alla pratat om. Skam hit, skam dit. Jag har varit så trött på det, samtidigt som man har blivit bombarderad av spoilers över allt. Som sagt jag förstår det nu och jag tar tillbaka alla djupa suckar och ber om ursäkt för varje gång jag himlat med ögonen för nu är jag frälst.

Jag skrev redan i förra inlägget om Skam att jag trodde att jag skulle gilla denna säsongen mer eftersom Noora är favoriten min. Jag hade inte fel, men jag kan nu också erkänna att jag såg ett ship komma och detta är ett riktigt OTP, typ som Nathan och Haley eller Klaus och Caroline. Jag såg det ändå ganska tidigt i säsong 1 måste jag nog säga min Bad boy, med en softside radar slog ut på stort och jag hade rätt. Jag är ju också lite svag för dessa lite mer mörka och missförstådda typerna. Men eftersom allt dom hade visat var en ganska självupptagen och jag vågade inte hoppas på att det skulle bli så här bra eller att kemin mellan Noora och Wilhelm skulle vara så stark!

Sen kan man väl lugnt säga att denna säsongen inte har varit någon dans på rosor. Jag har nästan börjat lipa ett antal gånger Eller fram till avsnitt 8 så kan man väl säga att jag njöt av typ varje avsnitt. Men när man väl fick möta Williams bror den fruktansvärda psykopaten så började paniken komma. Och att få avsnittet där man tror att han våldtar Noora precis innan det är dags att sova är inte en bra ide, så 00:00 sätter jag på nästa avsnitt. Vilket är emot mina egna regler just för att jag inte ska ligga vaken hela natten. Dock kan jag nu i efterhand konstatera att det hade varit bättre om jag bara hade fortsatt att kolla ett antal avsnitt till, för jag kunde ändå inte sova.

Jag älskar när hon berättar för sina vänner om vad som hade hänt, det var då den verkliga förändringen kom för henne och att William tillslut förstod att det var hans bror som är dum i huvudet och att Noora inte gjort något fel. Nu hade hon inte gjort något fel även om hon hade blivit våldtagen, vilket hon tack och lov inte blev. Men hela historien var ju ganska gullig när hon väl fick den berättad för sig... Jag måste också säga att Vilde verkligen växte i denna säsongen och jag ser fram emot att få följa henne i en säsong!

Noora och Wilhelm (ja, jag kommer nog envisas med att kalla honom för det) är nu ett av mina all time favoritpar. Vem hade kunnat tro det om en Norsk liten skitserie! haha!❤❤❤❤❤❤❤

Nästa säsong ska vara Isaks och det ser jag också fram emot!


#skam #svtplay #OTP #noora #noora&william #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Andreatherese
Andreatherese,
Åh jag älskar skam!
nouw.com/andreatherese
SofiaMattsson
SofiaMattsson,
Haha, då är vi två! 😃
nouw.com/sofiamattsson
Felicia ,
Älskar Noora och säsong 2 men gillade aldrig Williams karaktär så mycket. Paret näsa säsong är dock <3<3<3 ett av de finaste paren jag skådat på tv någonsin.
frokentv.se

Instagram @seriebloggen