Instagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggen

Sjukhus/läkarserier man borde se!

Nu när semestertider närmar sig kan det vara kul att ha en ny serie att sätta tänderna i. Så tänkte passa på att tipsa om några serier i en genre som jag verkligen gillar, nämligen sjukhus och läkarserier.

Chicago MED

Chicago med är mer en klassisk sjukhusserie som ingår i NBCs Chicago serier. Så här passar jag på att slänga in ett tips om Chicago Fire och Chicago PD på samma gång. Det är inte den bästa sjukhusserie jag sett men denna serien tillsammans med dom två andra så blir man inbjuden till en fantastik serievärld.

The Resident

Har hittills bara en säsong ute på Netflix och den har jag sett. Det är en serie med riktigt bra skådespelare och jag var helt fast efter ett avsnitt. Det finns mer säsonger, men dom har inte kommit till netflix än

Hart of Dixie

Här har vi en serie med mer humoristiska inslag. Det är inte en komedi med skrattmaskiner och liknande men det är en söt, charmig och rolig serie som en läkarmottagning på landbyggden.

Sjukhusserien som hållit på i evigheter men fortfarande håller ruggigt hög standard. Då den har 16 säsonger är den lite av ett projekt men absolut en serie som är värd att se.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Instagram @seriebloggen