Instagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggen

Shadowhunters 2x3. Parabatai Lost

Varning för Spoilers!

Jag älskar att vi äntligen fått träffa Maia, men jag gillade inte att hon försökte döda Jace, Men ska jag vara ärlig och jag vet att jag gnäller lite i varje inlägg om Shadowhunters just nu, men jag har stora problem med Clarie och även lite med Jace. Tycker att deras story är lite konstig just nu. Man märker knappt av det stora problemet, som är att dom är syskon utan dom låtsas om att det är det mest normala saken i världen...

Det som jag älskar är Alec och Magnus, Jag gillar också Isabel mycket och Simon växer i mina ögon så jag tror det kan bli bra i alla fall. Nu antar jag att alla måste sammarbeta för att rädda Jace också, så det kan bli riktigt spännande!

#shadowhunters #netflix #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Lena,
I första säsongen när dem fick reda på att dem var syskon så var det ju värsta stora grejen, de var helt krossade och så nu i andra säsongen så känns det riktigt fel för dem tar inte upp det alls känns det som. Utan nu är det bara så punkt ungefär men det kanske ändras ju längre serien går.

Jag gillar hela denna Simon och Raphael kampen, den är riktigt intressant att följa för de började ju egentligen som ganska hyfsat okej "vänner" eller ja de hade mer respekt för varandra än i säsong två. Ska bli kul att se hur det blir i framtiden.

www.livinginfictionalworlds.blogg.se
Celine,
Alltså har de ens nämnt att de är syskon i andra säsongen? Alltså det är ju en jättestor grej och ändå verkar ingen ens tycka att det är ett problem längre?
celinelf.blogg.se

Instagram @seriebloggen