Shadowhunters 2x2. A Door in to the Dark

Varning för Spoilers!

Jag gillar när Simon och Magnus jobbar tillsammans, det var det bästa i avsnittet för väldigt mycket annat tycker jag bara känns lite överdramatiskt. Framför allt Clarie. Jag förstår att hon vill hitta Jace. Men hon blir lite för naiv, jag tycker också många gånger att honvisar lite för lite respekt mot Alec som har varit en shadowhunter längre än henne, känt Jace längre än henne dock tror jag inte att han älskat honom mer än vad hon gör. Men Alec känns många gånger smartare och jag tror att det är han som kommer att rädda dom nu....

#shadowhunters #themortalinstruments #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Lena,
Håller verkligen med om Clary, i första säsongens slut växte hon till sig men är tillbaka på samma jobbiga ruta 1 i första delen av säsong 2. Gillade hela Raphael/Simon/Magnus grejen. Hoppas verkligen att Simon börjar ta vampyrgrejen på allvar nu. Ska bli intressant att se vad som händer med Alec nu efter hela den där magigrejen, om det blir några biverkningar som Jocelyn trodde.
www.livinginfictionalworlds.blogg.se
Celine,
Gillade verkligen det här avsnittet! Det jag störde mig mest på var att Clary dök upp på båten och lyckades få med sig Jace ut därifrån på typ fem minuter, jag menar kom igen! Men håller också med om att det var jättekul att se Magnus och Simon tillsammans haha!
celinelf.blogg.se