Shadowhunters

Förra veckan så sändes dom sista avsnitten av Shadowhunters och här är mina tankar om avsnitten.

Nu börjar det dra ihop sig på riktigt och vi har bara ett avsnitt av Shadowhunters kvar, eller jag det var väl mer ett dubbelavsnitt. Hela gänget begav sig till Edom för att rädda Magnus. Min favorit del var att Jace blev bunden till en älva vilket gjorde att han inte kunde ljuga, det bjöd på en hel del skratt. Det som gjorde mig mindre glad var tanken på att Alec skulle stanna där, men samtidigt är det viktigaste att han och Magnus är tillsammans.

Det andra kärleksparet som det just nu inte grå så bra för är Simon och Isobel. I böckerna älskade jag dom två men jag har ju inte gjort det i serien utan där har jag verkligen gillar isobel med Rafael, därför så har detta inte tagit så himla hårt på mig om jag ska vara helt ärlig. Nu har vi ett avsnitt kvar så vi får se vad som händer helt enkelt!

Så var sista avsnittet av Shadowhunters här och jag tycker att det var ett bra avslut med lyckligt ett slut. Alec och Magnus gifte sig tillslut i en fin ceremoni på institutet. Clary lyckades tillslut döda sin bror men på ett sätt som gjorde änglarna arga vilket gjorde att hon förlorade sin plats in the shadow world och därför också alla sina minnen av personerna där. Dock har jag några frågetecken på hur det gick till för hon verkade också ha glömt bort personer som hon känt sedan innan också vilket känns konstigt. Dock verkade det som att änglarna gav henne tillbaka lite minnen eftersom hon såg Jace på slutet.

Izzy och Simon verkade också väldigt lyckliga tillsammans så överlag känns det som att alla fick vara lyckliga.

#shadowhunters #tv #tvserier #nettflix #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer