Instagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggen

Seriesammanfattning

Efter en seg helg så avslutade jag söndagen med att vara ikapp i alla serier. Vilket kändes bra. Nästa väcka kommer nog inte att vara lika svår så både Timeless och How to get away with murder har visat klart sina säsonger. Frågan är bara om Timeless kommer tillbaka då en inte har haft de bästa tittarsiffrorna. Men jag hoppas att den gör det! Även om jag välkomnar ett lugnare veckoschema!

Grey’s Anatomy 13x14. Back where you belong

Jag gillar att Meredith står upp för Richard och nu känns det som att alla helt plötsligt kommer att godkänna förändringarna som Bailey och allt bara kommer bli glömt. Det är jag faktiskt inte helt okej med!

Jag förstår at Jo blev berörd av veckans fall med killen fars pappa misshandlade dem dök upp och donerade sin njure. Samtidigt som jag känner att dem behöver ge den storyn större grund, kanske några flashbacks från när Jo var ung. För nu har vi hört om hennes story, men bara ytligt, att gå in på djupet är lite Grey’s Anatomys specialitet.

Riverdale 1x5. Heart of darkness

Jag har lite svårt att få någon conection med karaktärerna i denna serien. Den är fortfarande så pass ny så jag tror att det kan komma snart. Jag förstår att dem vill verka mystiska, men ibland när dem ska vara det så blir det istället ytligt och opersonligt. Jag vill förstå varför Bettys föräldrar agerar som de gör och varför Cheryl föräldrar inte ville att hon skulle prata på sin brors begravning och egentligen varför Cheryl är som hon är. Det finns helt enkelt så mycket med karaktärerna som jag är nyfiken på!

Reign 4x3. Leaps of Faith

Även om jag gillar tanken på att Mary skulle kunna få leva lycklig i alla sina dagar så kan jag helt ärligt säga att jag faktiskt aldrig trodde på det. Dels är det för tidigt i säsongen och det talar mot allt som Mary faktiskt står för. Hon har genom hela serien gjort allt för sitt land så varför skulle hon ge upp allt det så snabbt, så att hon under ett avsnitt skulle kunna komma fram till ett sånt beslut och dessutom genomföra det.

The Vampire Diaries 8x14. It’s Been a hell of a ride

Jag kan inte sticka under stolen med att jag tycker att Kai är awsome, hans karaktär är så brutal och badass samtidigt gör han det på ett charmigt sätt. Självklart vill jag ju inte att han ska skada folk jag gillar, men lite tid i rutan ger jag honom mer än gärna!

Caroline och Stefan, jag inser att det säkert kommer bli ett bröllop i sista avsnittet, men jag köper det bara inte och jag förstår det bara inte! Nu tycker jag också att det är dags för Elna att komma tillbaka, det känns lite som att allt dem gör nu är att dra ut på slutet och även om det är bra just nu så kan även det som är bra få ta slut!

#tvd #thevampirediaries #riverdale #reign #greysanatomy #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Instagram @seriebloggen