Instagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggen

Seriesammanfattning

Jag har lite panik över att jag inte kan hitta det senaste avsnittet av the flash. Dock har jag inte haft brist på avsnitt att se den senaste tiden. Så jag har inte heller letat överdrivet mycket. Som sagt jag har haft mycket att se.

Shadowhunters 2x6. Iron Sisters

Jag gillar ändå hur det händer mycket i serien och att den redan är på saker som hände i bok 4 samtidigt som vissa saker som hände i bok 2 och 3 inte har hänt än. Men jag tror också att det gör det lite rörigare för mig. Jag tror faktiskt att jag hade uppskattat om serien hade hittat en egen story som bygger på shadowhunters och världen som dem lever i samtidigt som den lyfter fram mycket av det viktiga så som vänskapen och relationerna mellan karaktärerna. Dock uppskattar jag att Alec och Magnus diskussion i detta avsnittet avslutades där och inte höll på i en hel bok. Jag hade dock väldigt roligt åt att Magnus kallade Alec för oskyldig, för jag kan verkligen inte se Alec som oskyldig!

Chicago fire 5x12. An Agent of the Machine

Det känns ändå bra att folk valde att tro på Casey i detta avsnittet, den kan ju ha berott på att Dawson träffade honom.

Det var också kul att se Antonio igen, det ger mig hop om att han kommer tillbaka till PD eller Chicago serierna på något sätt. Framför allt eftersom han och Brett gjorde slut, men ändå blev tillsammans igen på slutet, hade han försvunnit för gott hade dem kunnat hoppa över den biten.

Switched at Birth 5x2. This has to do with me

Mycket måste ha hänt under tiden Daphne var borta, för här börjar saker att spåra lite. Nu är jag inte så insatt i hela rap värden, men jag förstår inte hur man kan bli så sur över en bild och en utklädande på en fest att man inte längre vill prata med sin vän.

Jag gillar att Bay äntligen fick lite kontakt med tatueraren på slutet, tror att det kan bli en rolig story där.

Den storyn som jag har störst problem med med är Regina som dejtar en i sin dotters ålder. Det känns bara så jobbigt varje gång man ser dem tillsammans!

The Fosters 4x12. Dream a little Dream

Jesus vakande upp, det var väl tur det för det verkar ju vara det ända som går vägen för familjen Foster just nu. Callie är i fängelse, men helt ärligt så börjar jag tröttna på henne. Hon är på riktigt så jävla korkad och tror att hon vet bäst hela tiden och att allt andra säger till henne går in genom ena örat och ut genom det andra. Självklart tycker jag synd om henne för att hon hamnade i fängelset igen, men jag förstår också varför ingen litar på henne längre…

Brandon tycker jag faktiskt också synd om, men han får också skylla sig själv, det är lika bra att lära sig att ens handlingar har konsekvenser.

#onechicago #chicagofire #switchedatbirth #thefosters #shadowhunters #themortalinstruments #seriebloggen #tvserier #tv

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

frokentv
frokentv,
Jag hatar "rasist"-storylinen i SAB, det han gjorde var ju inte ens rasistiskt, blir tokig.
nouw.com/frokentv
SofiaMattsson
SofiaMattsson,
Ja den är så fuktansvärt irriterande!
nouw.com/sofiamattsson

Instagram @seriebloggen