Seriesamman The originals, Reign, OUAT & SaB

Jag har än så länge lyckats hålla huvudet över vattnet och klara de avsnitten som jag är 100% up to date med vilket jag är nöjd över. Dessutom så kommer lite påsk ledighet nu och jag har dessutom drabbats av en jätte förkylning och orkar inte göra något efter jobbet i dagsläget. Så därför ser jag positivt på mitt serietittande denna veckan!

The Originals 4x4. Keepers of the House

Shit vad det svänger mycket i denna serien! Först så var Hope jätte sjuk och de fick komma hem igen. Vilket jag i och för sig gillar, jag vill också att Marcel och Klaus ska bli vänner igen. Men just nu känns det väldigt långt borta och som om dem har blivit hypnotiserade på något sätt. Hope är uppenbart väldigt mäktig, frågan är bara vad hon kan göra, hon är bara ett barn och har precis fått tillbaka sin familj och nu verkar en häxa ha kapat hennes pappa. Dock har hon en mäktig familj som också kommer göra allt för Klaus.

Reign 4x8. Unchartered Waters

Jag tycker så synd om Mary, jag förstår varför hon gifter sig. Hon är drottning och måste göra allt för sitt land. Samtidigt vill man ju att hon ska få bli lika lycklig som med Francis.

Samtidigt har de ju inte lite problem i Frankrike. Jag förstår att religon är viktigt för dem, men man kan ju tro nu efter att Psyko Charles tittade tillbaka att de kanske kommer att uppskatta och värdera hans val religon lite högre. Jag hoppas också att Claude snart kan komma över Leight och bli lycklig med sin man, det förtjänar hon!

Once upon a Time 6x16. Mother’s Little Helper

Så Hook har mött the lost boys. Vilket gör att jag hoppas på att få se min gamla favorit Peter Pan. Saknar verkligen honom vilken briljant skådespelare!

Gold och Belles son är inte helt att leka med, jag vet inte vilket ben jag ska stå på när det kommer till honom. Man vill ju inte tro att han är elak, men han gör saker för att motbevisa oss hela tiden och sen kan man inte annat än att tycka synd om honom med tanke på att han inte har haft den bästa uppväxten!

Switched at Birth 5x9. The Wolf is Waiting

Jag tycker verkligen så synd om Travis. Jag gillar att han och hans mamma börjar försöka bygga upp en relation igen. Men jag älskade att han faktiskt valde att berätta sanningen för henne och att hon trodde på honom! Jag tror och hoppas för hans skull att han väljer att åka till Japan och spela baseball, det känns som hans stora chans i livet och han borde ta den. Jag har också en känsla av att han och Bay ändå inte kommer vara end game och han behöver lite tur i livet.

I detta avsnittet blev jag påmind varför jag har haft så svårt för Daphene under nästa hela serien. Hon gör det hon vill fuskar när hon vill och lär sig aldrig av sina misstag. Jag förstår varför hon gjorde det, men det är inte okej.

Jag blev så glad när Eric kom tillbaka, i alla fall fram till dess att jag kom på att han var på rymmen och Regina ändå aldrig kommer lämna sina barn!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer