Seriebloggen 8 år 📺🎂🥂🍾

Det är faktiskt helt galet, men idag är det 8 år sedan som jag gjorde om min blogg från en reseblogg till en serieblogg. Tiden går fort när man har roligt! Det betyder också att jag har varit en ”aktiv” bloggare i 8 år. Bloggen har självklart alltid haft serier i fokus, även om lite film och böcker också kommer med ibland.

Jag har också under dessa åren haft lite varierat med tid vilket har gjort att jag i vissa stunder, ofta under sommaren blir lite tystare, samt när jag är ute och reser eller som i höstas när jag flyttade och hade tur om jag klämde ett avsnitt i veckan.

Den enda serien som har följt mig på riktigt sedan starten är Grey’s Anatomy, men även Supernatural har några år på nacken men den valde jag att pausa för några årsdan för att jag gillar att maraton se den. Vilket jag nog kommer göra snart i och med att den just nu är inne på sin sista säsong.

Under många år var jag väldigt aktiv och publicerade 3 inlägg om dagen. Den tiden har jag inte längre och jag är istället glad om jag kan lyckas få upp ett inlägg om dagen eller att det inte går för många dagar utan att något publiceras. Men på den tiden fick också varje avsnitt jag såg ett eget långt inlägg vilket jag också har gått ifrån. Vet faktiskt inte riktigt vad nästa steg för bloggen ska bli. Men jag tycker att det är ganska coolt att jag hållit på med den i 8 år!

Men eftersom jag har bloggat i 8 år tänkte jag att jag skulle nämna 8 serier som jag tycker att man borde ha sett.

1. Grey’s Anatomy

2. One Tree Hill

3. The OC

4. Gilmore Girls

5. Lost

6. Hart of Dixie

7. Outlander

8. Downton Abbey

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer