Instagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggen

See Jane Score

Jane får mitt drömjobb. Tänk att få bli sportsjornalist ochleva på att skriva om hockeymatcherna man fått se live! Även om det inte är påriktigt blir jag lite irriterad över att en person som inte kan något omsporten jag älskar kan få ett sånt jobb! Även om mitt hjärta till FrölundaIndians till 100 % så hade jag inte tackat nej till ett jobb som detta oavsettvilket jag som jag skulle följa.

Just Janes brist på kunskap när det kommer till Hockeygjorde boken lite extra löjlig. Boken är också mer än 10 år gammal, vilket göratt det var relativit i början på min hockey besatthet och jag har kanske inte100 % koll på vilka spelare som nämns som faktiskt är riktiga och vilka som ärpåhittade. Dock så näms även i denna en svensk spelare Daniel Holmstöm, creedtill författaren som verkar ha en svaghet för svenska spelare helt enkelt. Enbok för dig som är intrerssead ev en romantisk bok med Hockey tema helt enkelt!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer