Scandal & How to get away with Murder

Som ni märker har jag hunnit se en hel del i helgen och även om jag inte är 100 % up to date i alla serier, så har jag ändå lyckats bocka av en hel del av dem och har några enstaka ströavsnitt kvar. Sen börjar en ny vecka nu så det kommer att vara lätt att hala efter igen. Men det är bara att kämpa på, soffan brukar ändå vara ganska högt prioriterad när man väl kommer sig hem från jobbet!

Scandal 7x9. Good People

Jag har hela tiden trott och kanske framför allt hoppats på att Quinn ska vara vid liv. Även om de har gjort det väldigt svårt att tro på hoppet för oss tittare. Men jag gillar ändå hur Rowan lyckades lura alla. Eller kanske alla utom Charlie nu när han har hittat barnet. Nu kanske har får reda på hur illa Olivia har bettet sig och få Abby och alla andra att inse att Huck hade rätt. Eftersom jag inte längre gillar Olivia så tycker jag att det är en bra ide!

Scandal 7x10. The People v. Olivia Pope

Fitz lurade Olivia till Vermont för att försöka få henne att inse att hon har gjort fel, men hon har blivit helt maktfullkomlig och lurade alla sina vänner och ljög för dem. Som sagt mitt förtroende för Olivia är i botten just nu. Sen kommer dem säkert att hitta ett sätt för henne att vinna tillbaka tittarna eftersom det är sista säsongen, men just nu vill jag bara att hon ska åka dit så det ryker om det. Eftersom Quinn lever och vill hämnas så hoppas jag att hon hittar på en storslagen plan som hon kan genomföra i tystand.

Dock verkar det som Olivia ändå har förlorat en hel del med tanke på att Jake flyttade in på hennes kontor.

How to get away with Murder 4x10.Everything we did was for Nothing

Just nu känns det som att det börjar gå lite bättre för team Analise, visst börjar Laurels pappa att ana att något har hänt. Samtidigt fick Laurel prata med sin mamma och vem vet, hon kanske kan komma med några bra insider tips om vad man ska och framför allt inte ska göra när det kommer till hennes pappa.

Oliver är den som jag tror är minst stabil av dem alla just nu och jag hoppas att han inte gör något dumt och sätter dem andra i fara….

How to get away with murder 4x11. He’s a bad Father

Om jag tyckte att det kändes bättre i förra avsnittet så tar jag tillbaka det nu. För allt har verkligen gått åt skogen och Analises psykolog är nu anklagad för mordet på sin dotter, detta bara för att han ville hjälpa Laurel att få sin dotter tillbaka. Laurels mamma är också skum och frågan är om inte hennes pappa talade sanningen när han sa att han inte hade något med Wes mord att göra och att det är hennes mamma som låg bakom det hela. Hur som helst så går det inte bra för dem just nu!

#htgawm #scandal #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer