Saving Hope - Säsong 5

Nu har vi kommit till den sista säsongen av Saving hope och det gick ju forts att se klart serien när säsongen väl fanns på en stramingtjänst. Tack Viaplay för det!

Jag hade ju sett klart serien för länge sedan om det inte hade varit för att jag började tröttna på serien i säsong 3. Säsong 4 och 5 var helt okej men inte något som var fantastiskt att se och det var en hel del saker med den här säsongen som jag inte var så förtjust i. Så som Alex och hennes beteende hur hon gjorde slut med Charlie och började dejta den andra läkaren. Så under den sista säsongen så var knappt Charlie och Alex tillsammans och när dom väl fick varandra så dör han. Så jag var ganska besviken på slutet! Jag är dock tacksam över att Maggie fig sitt lyckliga slut även om jag är ledsen över att hon bytte jobb.

Egentligen kan man ju säga att alla andra fick sina lyckliga slut förutom Charlie och Alex så kan ju egentligen inte klaga. Men måste ändå säga att jag är nöjd över att jag är klar med en av serierna på min lista som jag vill se klart och Januari är inte över än…

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar

Gillar