Saving Hope - Säsong 4

Det var väldigt många årsedan jag såg på Saving Hope senast. Lite för att jag tröttande på serien eller i alla fall prioriterade bort den när det kom så mycket annat bra. Men den har hela tiden funnits på min lista över serier som jag vill se klart. Så när serien dök upp på viaplay så passar jag på att bli klar .

Säsong 4 tar vid några månadar efter där säsong 3 slutar och Joel dog. Alex ska tillbaka från mamma ledigheten och i stort fler säsongen på med att Charlie ser sina spöken. Samtidigt händer vissa tragiska händelser så som att Dawn blir våldtagen av sin pojkvän som också arbetar på sjukhuset. Men det kändes ändå som att hon mådde ganska bra mot slutet och var lycklig med Zachary.

Dock var det lite skrämmande med ett spöke som faktiskt kom ihåg samtalet så som fängelsefången faktiskt gjorde. Jag har lite väntat på att han ska komma tillbaka och ställa till problem. Men att han skulle dyka upp i sista avsnittet och bara skjuta mot Charlie hade jag inte räknat med. Så frågan är om någon blev träffad och om den personen i så fall överlevde.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 7 visningar

Gillar