Instagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggen

Ruins

Ruins är den sista boken i Dan Wells serie om Partials, vilket verkligen är en grym bok serie! Har du inte läst den men gillar Hunger Games, Maze Runner och Divergent böckerna har du något riktigt saftigt att sätta tänderna i!

Varning för Spoilers!

Man vet aldrig med denna typen av böcker om dom kommer sluta lyckligt eller med att hela gjorde kommer att gå under. Vilket absolut var ett alternativ när dom började rota fram kärnvapen. Men bokens budskap gillar jag, för att överleva och leva ett bra liv, måste man börja med att acceptera alla runt om kring dig för att sedan sammarbeta med dom. Kiera var bara den första som kom på det och lyckades sen övertyga alla andra om det. Hon fick med sig både människorna för hon hade levt och växt upp med dom. Partials var kanske inte riktigt lika positiva till det men vad hade dom att förlora egentligen. Sen att Keira valde Sam i slutet var ju bara för perfekt!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

baraettkapiteltill,
Läste första boken för väldigt länge sedan och den andra delen står och väntar på att bli läst. Gillar den verkligen. Ska bli intressant att fortsätta den, förhoppningsvis inom en snar framtid.
www.nouw.com/baraettkapiteltill

Instagram @seriebloggen