Instagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggen

Riverdale & Legends of Tomorrow

Eftersom jag har hamnat lite efter i mina serier så passade jag på att faktiskt se två avsnitt i rad, det är inte alltid man har chansen till det. Det är inte värt att hamna efter i serieschemat för att göra det. Men när man väl är efter kan man lika gärna dra nytta av situationen. Så jag har idag sett två avsnitt av både Riverdale och Legends of tomorrow.

Riverdale 1x6. Faster Pussycats! Kill Kill!

Bettys föräldrar är riktigt skumma. Men de är nästan för skumma för att vara skyldiga. Det som jag dock funderar över är om Polly är lite smågalen. Den undrar jag också vem det var som brände upp bilen? Kan det ha varit Polly? Men vad skulle hon egentligen vinna på det?

Sen har vi Veronicas mamma och Archie pappa, jag förstår att hon är arg och besviken. Men samtidigt har denna serien inte lyckats fånga mig än så att jag är så engagerad i deras privatliv…

Riverdale 1x7. In a Lonley Place

Jughead blev anhållen för mordet på James, vilket om man tänker efter redan visste då han berättade det i ett av de första avsnitten. Det som dock chockade mig var hur extremt illa hans familjesituation var och hur dåligt hans pappa egentligen mår! Sen var det en smärre chock att hans pappa hade jackan från bilen som bran upp. Vad har han med mordet att göra och var är det han ska reda upp på 1-2 månader. Jag trodde först att det var hans alkoholproblem, men det är jag inte så säker på längre.

Jag är inte heller helt säker på att Polly mår helt 100. Men jag tycker också synd om henne för hon verkar inte ha många som hon kan lita på. Men Betty är ju där för henne och Veronica och hennes mamma är det med och kanske mest överraskande var att Cheryl också var det, men en sak är säker hon älskade sin bror och vill hans barn väl!

Legends of tomorrow 2x13. Land of the Lost

Äntligen hittade de ett sätt att få tillbaka Rip, det började kännas lite löjligt med att han försökte döda dem hela tiden. Hans lilla kärleksaffär med Gideon var också väldigt fin, frågan är hur och om de ska lösa den storyn för framtiden. På tal om en annan kärleksaffär så har Ray rätt. De på skeppet är där för att de inte har haft någon inverkan på framtiden, vilket gör det tragiskt att Amaya och Nate inte har en chans till ett lyckligt slut i slutändan.

Ledgends of Tomorrow 2x14. Moonshot

Jag gillade verkligen detta avsnittet. Det som gjorde det ännu bättre var Martin och Rorys lilla skönsång inne hos NSA. Men jag gillade också Rays samarbete på månen med Eobard, han blev lite mer mänsklig i detta avsnittet på något sätt. Jag tyckte också verkligen synd om Nate, men det hade ändå aldrig fungerat att hans farfae skulle återvända hem till dem. Dock är frågan hur Amaya kommer reagera nu när hon har tagit reda på sin framtid.

#riverdale #legendsoftomorrow #netflix #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Instagram @seriebloggen