Riverdale avsnitt 7-10

Påskledigheten har varit bra för mitt serietittande. nu har jag varit iväg med min familj, men jag har i alla fall lyckats klämma in några avsnitt om dagen. Så jag håller just nu på att se helgens serier och jag har också kommit ikapp i Riverdale.

Riverdale 1x8 The Outsiders

Jag är sjukt överraskad över att Polly valde att flytta hem till Jasons familj, framför allt när Hennes mamma verkligen försökte att ta sig samman och skärpte till sig. Dock kändes alla så skumma i detta avsnittet och jag fick nästan för mig att det var hennes mamma som dödade Jason. Det kan kanske bli lite för förutsägbart. Sen har vi Jugheads pappa som verkligen spelar bra teater och den snälla polissonen som blir lurad också. Så slutsatsen efter detta avsnittet är att man verkligen inte kan lita på någon i Riverdale.

Riverdale 1x9. La Grande Illusion

Alla i denna serien är så sjukt märkliga och oförutsägbara. Vilket gör mig frustrerad samtidigt som jag gillar det. Polly bor hos Blossom familjen för att hon anser att det är deras fel att Jason är död. Samtidigt som hennes iskalla mamma sitter hemma och gråter hela tiden.

Cheryl gillar Artchie eller jag tror att hon gör det, hon kan också spela teater, men samtidigt såg hon ju genuint sårad och ledsen ut på slutet. Men vad förväntar dem sig när de lurar/lockar Artchie dit med mutor.

Riverdale 1x10. The Lost Weekend

Allt är kaos i Riverdale, folk slänger anklagelser hej vilt runt sig och ingen vet vad som är sant. Men en sak är säkert och det är att Jugheads pappa döljer något, det betyder inte att han är skyldig till mord, men han har garanterat viktig information till polisen. Artchie är killen som antagligen har haft mest tjejer som han verkligen gillar under endast 10 avsnitt och nu kom hans mamma hem också.

Jag börjar också fundera över vad det är som är grejen med Betty. Jag känner inte till serietidningen så vet inget om vad som ska hända i förhand!

#riverdale #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

jenniifersplace
jenniifersplace,
Har också blivit helt hooked på Riverdale! Så bra! 😊
nouw.com/jenniifersplace
SofiaMattsson
SofiaMattsson,
Då är vi två! 😊
nouw.com/sofiamattsson