Riverdale - Säsong 4

Nu är jag även ikapp i Riverdale och i detta inlägg får ni mina tankar om de 5 första avsnitten som jag hunnit skriva om so far J Det tar sin lilla tid att jobba sig igenom alla serier, men det börjar ta sig och mina lista av avsnitt att se blir sakta med säkert kortare och kortare. Men min ledighet går sakta men säkert mot sitt slut, så jag har lite kvar och se. Nu är det inte så att jag sitter och kollar på serier hela tiden, utan snarare att jag har med mig min Ipad runt i lägenheten samtidigt som jag målar och fixar. Det gör också min renovering mindre tråkig.

Riverdale Säsong 4 Avsnitt 1

Detta var ju egentligen ett riktigt sorgligt avsnitt samtidigt som man visste att dom var tvungna att hantera att Luke Perry dött och att dom gjorde det genom att låta hans karaktär dö kändes ändå ganska rimligt. Att Shannen Dogerty var där för att hedra honom tycker jag var väldigt fint även om hon inte har något med Riverdale att göra egentligen.

Dock är detta lite något man gått och väntat på så det ska bli kul att se hur dom tar vidare serien efter det här och hur säsongens story kommer att se ut…

Riverdale Säsong 4 Avsnitt 2

Man börjar nu få en liten hint om vad säsongen kommer att handla om. Det kommer ha något med Betty och hennes brors kamp om att rädda sin mamma från farmen och ”kriget” som Edgar verkar förbereda sig på. Jag gillar också att Jughead fick möjlighet att gå på den andra skolan, han förtjänar verkligen den chansen. Dock undrar jag verkligen vad som har hänt med honom i framåt blickarna.

Riverdale Säsong 4 Avsnitt 3

Jag börjar nu ana att Jughead kommer att få lite problem på sin nya skola och det verkar gå en riktigt elak typ där också. Sen har vi hela grejen med The Farm och där tycker jag att allt gick lite för lätt, kan det verkligen vara allt?

Sen måste jag ju också säga att Cheryl har problem men det känns ändå bra att någon vet om vad hon håller på med och som kan sätta stop för galenskaperna.

Riverdale Säsong 4 Avsnitt 4

Jag som precis började gilla Charles så visar det sig att han är skum i alla fall. Jag tyckte också synd om Jughead i detta avsnittet, fy fan vilken panik man skulle få om man låg instängd i en kista. Tycker att hans klasskompisar är lite konstiga. Vi fick ju också bekräftat att Jughead är död, eller kommer att dö även om jag tycker att det känns lite konstigt.

Riverdale Säsong 4 Avsnitt 5

Archies story denna säsongen tycker jag tyvärr är väldigt tråkig och jag tycker bara den är löjlig. Ett problem som jag har med Riverdale är att karaktärerna är barn, men dom beter sig som vuxna och tror att dom är vuxna fast dom är 17 år! Hur löjligt är inte det!

Något som dock var lite intressant var att Veronicas syster dök upp som Hirams nya kompanjon. Sen har vi hela Betty grejen och att både hon och Charles har seriemördare genen i sig, är både skrämmande och intressant.

Gillar