Reign 3x8. Our Undoing

Varning för Spoilers!

Jag gillar Narcisse, men ibland går han lite för långt. Dock visade det ju sig att han var nästan oskyldig denna gången och eftersom jag gillar honom tillsammans med Lola så hoppas jag ju hela tiden på att han ska lösa sina problem.

Att Spaniens prins blev överlevde men blev allvarligt skadad var tragiskt, det var väldigt jobbigt att se och jag tycker synd om Mary som nu kommer att gifta sig med en man som faktiskt inte kan leda ett land om nu inte hon får göra det åt honom vill säga....

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Feelhome.se,
Hej!

Vi på feelhome.se vill gärna inleda ett samarbete med dig och din blogg. Då vår hemsida nyligen lanserats ser vi en stor möjlighet att, via er, nå ut till så många människor som möjligt. Vi på feelhome.se erbjuder er därför en rabattkod på 400 kronor till någon av vår sju största tavlor. För att få tillgång till denna unika rabattkod måste ni gå in på vår hemsida och välja ut den snyggaste tavlan som ni tycker om och dela länken samt produktbilden på er blogg.

Ni får även möjlighet att gå in på vår Facebook sida och vara med på våra unika tävlingar. För att vara med på tävlingen måste ni gilla vår sida samt dela inlägget och sist men inte minst tagga en vän.

Kort beskrivning om oss på feelhome.se

Vi är två unga entreprenörer som precis lanserat vår onlineshop där vi säljer unika handmålade oljemålningar och väggdekorer. feelhome.se erbjuder även kunden att själv komma med sitt egna motiv och få det handmålat.

Tveka inte att höra av er om det är något ni undrar över. Ha en fortsatt trevlig dag och god fortsättning!

Med vänliga hälsningar
Robin
www.feelhome.se