Reign 3x5. In a Clearing

Varning för Spoilers!

Jag är helt chockad, jag vet inte vad jag ska säga eller hur jag ska reagera! Eller jo, jag är asförbannad! 5 avsnitt in i säsongen och så tar dom död på min favorit. Jag vet att Francis dog i verkligheten, men hur mycket mer än att Francis dog har något med den verkliga historian att göra?! Och hur FAN ska serien överleva detta? Jag vet att detta var planerat sen ett tag tillbaka, jag förstår bara riste hur man tycker att det är okej!

Jag måste säga att jag hoppas på att Mary är gravid, det hade varit vackert om Francis fick ett till barn som lever vidare!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

nottheonly
nottheonly,
Så jävla elakt sätt också!! Först ta död på honom men sen ge han en ny chans och oss hopp.. sen i nästa avsnitt döda honom igen?! Så fult >:( men om de nu var så jäkla insnöade på att han var tvungen att dö (för den här serien är juuu sååå korrekt historiskt) så är jag glad att det hände tidigt i säsongen.. nej mitt stackars hjärta. så lågt.
nouw.com/nottheonly
Elsa,
Utan att ha läst (vill inte veta spoilers) undrar jag, är tredje säsongen av Reign bättre än 2:a? Jag gav upp i mitten av andra säsongen eftersom jag tyckte den försämrades rejält. Är det (enligt din åsikt) värt att kolla ikapp?
www.gillafilm.devote.se