Reign 3x4. The Prince

Varning för Spoilers!

Okej jag är lite förvirrad just nu eller så har jag eventuellt fått upp hoppet om något som antagligen inte kommer hända och som kommer göra mig väldigt besviken. Serieskaparen gick ut med innan säsongen drog igång och sa att Francis kommer att dö i denna säsongen och att hon ville att fansen skulle veta om det. Men i detta avsnittet så dog han faktiskt, men han kom tillbaka till livet. Betyder detta att han är räddad och inte kommer att dö? Jag hoppas verkligen det! Jag kan inte tänka mig serien utan honom. Att det var Marys mamma som var den som offrades för Francis gjorde mig inte så mycket, Francis är mycket viktigare för serien!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

maria.nygard,
Iiih, hade missat att Reign har börjat igen. 😊
Jag tänker pga historiska fakta så måste Francis dö, förr eller senare. Iofs tar serien stora friheter från historien och det är för det mesta helt ok, men jag tänker att en sådan stor grej kan man inte hoppa över.
ondacirkeln.se
nottheonly
nottheonly,
Hoppas att det här betyder att han är räddad! vet inte hur jag skulle kunna kolla vidare om han dog. Och på riktigt så blir jag typ irriterad när fans säger "men han måste dö för det gjorde han irl" man bah COME ON. Den här serien är väll långt ifrån historisk korrekt??
nouw.com/nottheonly