Reign 1x8. Fated

Jag vet inte varför men numera så kan man se Regin en dag tidigare, inte mig emot även om de spökar till hela mitt veckoschema då Reign har högre prioritet än typ ALLA andra serier. Det är faktiskt sällan jag är så här besatt av en serie och nu måste jag vänta hela juluppehållet på ett nytt avsnitt. Jag vill faktiskt bara lägga mig ner och gråta av bara tanken på att det kommer gå FLERA VECKOR innan jag får se denna serien igen.  Regin är nog den största överraskningen för min del denna säsongen. Att jag skulle älska The Originals var jag ganska säker på innan. Regin, tyckte jag verkade bra, men på gränsen till löjlig. Men nu älskar jag den!

Om förra avsnittet fick mig att hoppa och dansa av glädje så hade detta avsnittet mottsatt effekt på mig. Det var bra, men också så tragiskt att jag inte vet vad jag ska göra! När man såg Francis ansikte i slutet av avsnittet när Mary red iväg och man såg hur förkrossad han var! Det var fruktansvärt, jag hoppas att hon i alla fall har lämnat ett brev och förklarat saken eller att någon av hennes ladys får tummen ur och berättar hur det egentligen låg till!

Detta kommer att låta hårt, men det känns som att det var rätt person som dog. Vi har fått lära känna de andra av Marys vänner mycket mer.även om jag bara kan namnet på Kenna så är den andra blonda min favorit. Hon som dog har inte fått en egen story.

Bash gillar jag inte just nu, det är egentligen inte hans fel utan hans mamma. Men alla som kommer ivägen för Frary ogillar jag så är det bara...

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • Reign
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer

Guest,
Ja det var så hemskt när Francis stod där och ropade efter Mary helt förkrossad!!! Jag vill se mer NU!!!!
www.bokraden.blogspot.com
Guest
,
Jag håller med dig!! Frary<3 den här veckan har varit en jobbig vecka seriemässigt, många serier som jag gråtit till.. (haha)
SofiaMattsson
SofiaMattsson,
Usch ja! som tur är så har Regin inte så lång Paus! Då vet jag inte vad jag skulle hitta på!
nouw.com/sofiamattsson
Guest,
Jag kollar inte ens på Reign, men jag shippar ändå Fray och Mary, haha! Det är tumblrs fel! Ska se serien, har jag bestämt, men inte nu. Jag väntar lite till ;)
othgirl.blogg.se
Guest
,
och jag tror att anledningen till att man kan se den en dag tidigare är för att den visas i Kanada eller något sånt på onsdagar.. eller något sånt. Men är inte helt säker ^^
SofiaMattsson
SofiaMattsson,
Ja det kan stämma, hur som helst så klagar jag inte :) Jag har ändå så många serier som kommer ut på fredagar! :)
nouw.com/sofiamattsson