Pretty Little Liars sista avsnittet!

Så var det dags att säga hejdå till denna serien och det var inte en dag för sent. Men jag måste ändå ge den creed för snygg räddning efter att ha floppat så många gånger innan i sina 100 olika avslöjanden om ve A är. Denna gången var det otippat men ändå snyggt gjort.

Det som jag hade önskat var att det kanske hade valt att göra avslöjandet lite längre, nu länge dom in allt i ett extra långt avsnitt, men jag hade nog velat att de sista 4 avsnitten var ägnade åt denna storyn.

Spencer har varit väldigt mycket i fokus den senaste tiden och framför allt hennes stökiga familjeliv. Jag kan också ärligt säga att jag var inte förvånad när jag såg Melissa smyga runt i buskarna för hon var varit skum från början. Därför blev jag lite besviken när hon tog av sig masken och det var Mona där under. Så att Spencer har en tvilling syster som är uppvuxen i England var en kul twist som sagt lite för ihop slängd hade önskat mig mer ledtrådar under tidens gång som gjorde det mer trovärdigt. Sen att hon var ett totalt psyko som vill vara Spencer och ta över hennes liv kunde man förstå men samtidigt var det kanske lite för mycket framför allt det att hon älskade Wren men dödade honom och nu går runt med hans aska runt halsen, samtidigt som hon är besatt av Toby. Vi fick också reda på att det är Wren som är pappa till Emily och Allisons bebisar vilket jag tyckte var riktigt underhållande.

Slutet med att Mona nu leker lite A med Spencers evil twin tyckte jag också var ganska underhållande.

Så avslutningsvis snyggt räddat slut på serien, tråkigt bara att en serie med så mycket potenial överlag blev sönder mjölkad på säsonger utan att det fanns någon vettig story bakom. Jag är faktiskt nästan lite sugen att kolla på serien igen bara för att se om det finns några vettiga ledtrådar mot Cece som A eller om de var fabrikerade i efterhand…

#pll #prettylittleliars #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Emma1998
Emma1998,
Vart kollade du på dem sista avsnitten?! Försökte kolla på dreamfilm men hackar ju sönder 😫
nouw.com/emma1998
SofiaMattsson
SofiaMattsson,
Hej, Jag googlade bara och hittade något men fick leta länge innan jag hittade ett avsnitt som fungerade.
nouw.com/sofiamattsson