Poliser, läkare, brandmän och Pretty Little Liars

Hade jag tänkt till igår så hade jag ju fixat ett sammanhängande Chicago inlägg nu när alla 4 serierna är igång igen. Men nu gjorde jag inte det. Ligger dock relativt bra till i mina serier nu på lördag förmiddag. Kommer dock ha en kompis här i helgen och då blir det inte alltid så mycket serier som man hinner se på. Men långledigt så jag har ju hela måndagen på mig att se ikapp.

Pretty Little Liars 7x12. These Boots were made for Stalking

Som vanligt händer det inte så mycket Jenna är skum absolut, det är säkert hon som är AD frågan är bara vem som hjälper henne. Adisson känns som ett alternativ, men varför skulle AD vilja att Emily ska köra någon utpressning på henne egentligen?

Jag var dessutom imponerad av Emily till en början som vägrade spela spelet, tror ju att det är ända sättet att komma undan. Eller varför inte Spencer berättar för sin pojkvän POLISEN om allt som händer. Hanna och Caleb är i alla fall ärliga mot varandra. Men samarbetar ändå inte, AD är villig och döda då smyger du inte in i ett hus där AD eller dennas medarbetare kanske gömmer sig. Sjukt otippat också att dem listat ut att Hanna skulle in i just det rummet som var riggat som en fälla….

Chicago Fire 5x19. Carry their Legacy

Jag tycker så butalt väldigt mycket synd om Anna! Jag gillar ju henne verkligen och önskar henne allt väl hon och Kelly är verkligen fina tillsammans! Så även om det känns långsökt så hoppas jag ändå att hon kan bli frisk…

Att se Dawson sitta och gå igenom föreläsningar för att sedan göra provet var riktigt roligt. Älskar att hon ägde upp damen genom att förklara hur det egentligen är. Samtidigt som jag faktiskt tycker att det är en bra ide att ibland gå tillbaka och repetera saker. Så fungerar jag i alla fall!

Chicago PD 4x20.Grasping for Salvation

Att Hank är för tuff i sina förhör är ju inte någon hemlighet, samtidigt förstår jag honom. Framför allt när man har en person som man vet är skyldig framför sig så kan jag verkligen förstå frustrationen när man inte får fram det som är nödvändigt för att fälla en person.

Självklart är jag inte helt opartisk och hejar självklart på Hanks team, så när någon vill komma in och ta över fallet blir man lite misstänksam, det går ju inte att komma ifrån!

Chicago MED 2x21. Deliver us

Usch vad hemskt det var med den lilla tjejen med cancer! Jag förstår verkligen hennes föräldrar samtidigt som jag tycker att dem överdrev också. Tänk att som barn få veta att din mamma valde att dö för att du skulle få leva. Det är en sak när föräldrar säger att dem skulle göra det. En helt annan sak när det faktiskt händer….

Dr Charles var faktiskt lite för mycket i detta avsnittet, han är ju alltid min favorit, men i detta avsnittet gick han över gränsen. Nu visste man ju hela tiden att det skulle göras och bara väntade på vilket sätt. Men han är uppenbarligen en bra lärare för hans student sa ifrån på skarpen! Nu hoppas vi bara att Robin blir bra snart!

#onechicago #chicagomed #chicagofire #chicagopd #prettylittleliars #pll #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer