Pojkvännen

Pojkvännen är den andra boken i Nora Roberts Bronsbotriologi. Många ger böckerna kritik på grund utav att hon skriver om ettvärldshus som hon själv äger och gör reklam för det. Det har jag inte problemmed över huvud taget. Hela grejen med Världshuset tycker jag är charmigt ochjag gillar det

Jag gillade den första boken men jag tror faktiskt att jaggillade denna mer och jag ser verkligen fram emot den sista boken. Något somjag verkligen gillade var att man redan kände till personerna som man fickfölja, för denna boken fokuserar på en av dom andra bröderna och hur han hittarkärleken, men det betyder inte att man inte får veta hur det går för dom frånden första boken och allt är sammanvävt på ett väldigt bra sett. Jag har aldrigläst något från Nora Robers innan, men jag gillar det!

Owen och Avery är ett väldigt sött par med mindre drama runtvarandra än vad det var i förra boken och det gillar jag. Det ska också blispännande att få reda på mer om spöket!

Nästa bok har jag verkligen sett fram emot eftersom storyndär har blivit uppbyggs sen första boken och gnistan mellan Holly och Ryderbara blivit tydligare.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer