Instagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggen

Playing for Keeps – Säsong 2

Jag gillar verkligen denna serie. Säsong 2 startade upp några månader efter säsong 1 och jag var så glad över att Paige kom hem igen. Jag älskar Paige och Daniel tillsammans och är så glad över att dom hittade tillbaka till varandra men inte direkt utan lät det ta lite tid att komma fram till det beslutet.

Thalia var nog min favorit i denna säsongen, allt ifrån hur hon hanterade att bilderna på henne läckte ut men också hur hon och Connor började bli vänner igen, går inte att komma ifrån att jag faktiskt gillar dom två tillsammans. Maddie och Travis är så fina tillsammans och är någon typ av lugn i allt kaos.

Jag hoppas verkligen på en till säsong med tanke på hur denna slutade. Det är en sak att Daniel erkände att han hade problem med spelande och stora skulder, men sen också att Paige blev skjuten var bara fruktansvärt. Jag hoppas att anledningen till att säsong 3 har dröjt till och med det faktum att den inte är bekräftad är på grund av Corona skiten, för jag vill ha mer!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • Tv-Serier
  • 58 visningar

Gillar

Kommentarer

Anngelic
Anngelic,
Vad är det för typ av serie?
nouw.com/anngelic
SofiaMattsson
SofiaMattsson,

det är en feelgood serie som fokuserar på Australienska fotbollsfruar. Finns på tv4 play 😊

nouw.com/sofiamattsson

Instagram @seriebloggen