Instagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggen

Outer Banks Säsong 1

Jag insåg av den lilla ”reklamsnutten” man får se på Netflix att detta var en serie som jag skulle älska och visst hade jag rätt där. Första avsnittet gick som det brukar åt att försöka få koll på de olika karaktärerna och bena ut ungefär vad serien skulle handla om. Men jag skulle nog säga att jag under avsnitt 2 var helt fast och hade jag inte påbörjat serien så sent som jag gjorde hade jag utan tvekan kunnat se klart allt på en dag.

Karaktärerna i denna serien är så himla intressanta och välskrivna. John B blev man ju förtjust ifrån avsnitt 1 men det som är så intressant är att jag i början fick lite ont i magen så fort JJ var i rutan för att man inte visste vad för dumheter han skulle hitta på men ju mer man lärde känna honom så blev man mer och mer förtjust i honom och mot slutet var han istället en av mina favoriter. Han är den mest lojala av som alla som skulle göra precis vad som helst för att rädda sina vänner. John B som till varje pris vill få reda på vad som hänt med sin pappa och som blir kär i tjejen vars pappa är den största boven av dom alla.

Jag hoppas också så mycket på att det kommer en till säsong! Så som säsong 1 slutade finns det så mycket kvar att berätta. Kommer John B och Sarah att hitta guldet på Bahamas, hur kommer dom i kontakt med sina vänner och förklarar att dom lever. Sen har vi den stora frågan om att Rafe dödade polisen och Ward som försökte sätta dit John B och dödade han pappa. Ja det är så mycket jag vill ha svar på och bara tanken på att behöva vänta på en säsong är plågsamt att inte veta om det blir någon är ännu värre!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Instagram @seriebloggen