Instagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggen

Onsdagens serier

Jag hade en liten förhoppning att jag skulle komma ikapp med alla serier idag, men jag får nog vara ärlig mot mig själv och inse att så inte är fallet. Men jag kämpar vidare!

Arrow 5x14. The Sin-eater

Jag tycker det är lite jobbigt att det blev problem med Olivers flickvän.. Jag förstår varför Felicity och Thea gjorde som jag gjorde, men det som de inte tänkte på var faktiskt hur Oliver skulle reagera på detta. Dessutom så gjorde dom inte direkt situationen bättre, med tanke på att hon är journalist och nu är väldigt säker på att Oliver faktiskt är det Green Arrow. Så även om man gjorde det för att hjälpa Oliver, så tror jag faktiskt att Oliver nu har ännu större problem än innan.

Suits 6x15. Quid Pro Quo

The Donna är en fantastisk sak, men det är som är mer fantastisk än den lilla apparaten är faktiskt Donna själv. Det tycker jag verkligen hon visade i detta avsnittet när hon ville hoppa av bara för att hon inte vill förstöra för sin partner. Dock tycker jag inte att avsnitten ska handla för mycket om the Donna.

Jag tycker det väl intressant att se hur dom kämpar för att Mike faktiskt ska kunna bli advokat igen. För det går inte att komma ifrån att han är en väldigt bra sådan även om man inte gått rätt utbildningar och allt sånt som behövs. Dock så underskattat folk honom hela tiden och det är lite kul, han Harvey är fortfarande ett team och folk glömmer bort det eller tror helt enkelt inte på det.

The 100 4x4. A Lie Guarded

Jag tycker att det är riktigt bra att listan med de 100 personerna hittades. Jag tror nämligen att Clark hade fel, jag tror att människor hade hjälpt dem de älskar för att kunna rädda livet på dem. Jag gillar verkligen den här nya idéen med att alla hjälper till och bygger och alla som hjälper till kommer också en chans och överleva. Jag förstår att Clark hade en plan och att de som står på den listan är nog utvalda men det fanns också en poäng i att alla måste ha någonting att kämpa för. Så lotteriet på slut mot slutet är faktiskt en riktigt bra idé.

Det här ju serie som inte haft något problem och döda karaktärer, därför så får jag erkänna att jag faktiskt trodde att Octavia hade dött. Nu är jag inte jätteförtjust i hennes karaktär och tycker att hon är ganska jobbig många gånger. Hon är fortfarande viktig för serien så jag är faktiskt glad att hon överlevde, även om hon nu är väldigt skadad.

Chicago PD 4x15. Favor, Affection, Malice or ill-will

Adam är tillbaka, och jag förstår att Hank är lite irriterad över att han bara försvann. Men han är fortfarande en del av i teamet och därför förtjänar han att ha kvar sin plats. Dock så tycker jag inte att det skadar att han faktiskt var ute och patrull och fick göra skit jobbet. Men jag är glad att det ser ut som att de faktiskt få komma tillbaka nu.

Det är faktiskt lite jobbigt att följa ett fall som det i detta avsnittet. Självklart var ju pappan skyldig, när han försöker anlita en lön-mördare. Det som jag tyckte var jobbigt var att man verkligen kunde se hur dåligt han mådde och hur ledsen han var för att hans dotter hade blivit mördad. Så att även om han är skyldig så önskar jag honom ändå hjälp istället. Dock var det tur att det var polisen som han råkade anlita, för nu kunde de ju skjuta på det hela och på så sätt mördades inte en oskyldig man.

#onechicago #chicagopd #the100 #arrow #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Instagram @seriebloggen