Once upon a time 5x8 & 9.

Varning för Spoilers!

Så nu vet vi varför Emma valde att bli the dark one och jag antar att alla Captain Swan shippare älskar den storyn att hon gjorde det för att rädda Hook. Jag får väl erkänna att jag inte brydde mig ett skit om det. Dock var jag väldigt intresset av av det andra avsnittet. Mulan var tillbaka och jag gillade allt med det. Det var spännande och intressant. Merida är intressant karaktär som jag gärna ser mer av. Jag är dock lite rädd att dom avslutade hennes story nu när hon har krönts till drottning. Gillar henne och skulle gärna se henne tillsammans med den extremt vältränade krigaren som först försökte gå emot henne!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

nottheonly
nottheonly,
Förstår inte hur du inte kan shippa Captain Swan 😱 fast det ser mörkt ut just nu,men ändå spännande att båda är dark ones! Hoppas de kan fixa det eller att båda typ lär sig hantera det och inte vara så onda liksom, haha. Gillade också det andra avsnittet! Merida var en jättebra karaktär att ta in, gillar henne verkligen och det var roligt att se både Mulan och Ruby igen 😄
nouw.com/nottheonly
Emelie,
Hmm, tror man kommer få se Merida igen då hon hotade Arthur! Tyckte faktiskt mer om det första avsnittet, även fast man fick se Ruby och Mulan i det andra. Tyckte dock inte om hur Hook hanterade Emmas avslöjande? Kändes jätte konstigt!!
gothamalley.blogg.se