Om hon bara visste - Abby Green

Som ni säkert har märkt så kan jag ibland börja med böcker som jag egentligen inte har något intresse av men jag behöver lite tidsfördriv eller varva ner. Framför allt när jag har väldigt mycket att göra så vill jag ha lättsamma böcker som jag inte behöver fokusera på eller koncentrera mig när jag läser eller lyssnar på.

Detta var en sådan bok, den var inte den typen av bok som jag sätter på och vet att jag kommer älska utan det var den typen av bok som fick mig att varva ner och slappna av. Vilket är ett bra betyg. Jag tror att det överlag är viktigt att anpassa böcker, filmer och serier efter vad man är mottaglig för i stunden.

Denna boken var inte direkt spännande och ganska förutsägbar och kommer aldrig få högt betyg från mig, ändå väljer jag ganska ofta denna typer av böcker. Vilket i sig själv är ett bra betyg.

Boken handlar om en tjej som inser att hennes bror har rånat sin arbetsgivare sen bara försvunnit spårlöst. Arbetgivaren är lite märklig och tror att hon är inblandad och låter henne inte försvinna ur sikte.

Jag har också under de senaste månaderna haft ett samarbete med BookBeat och mina läsare har möjlighet att testa på tjänsten under en månad gratis. Där finns också alla böckerna i The Mortal Instruments serien.

Testa BookBeat Gratis i en månad

#bookbeat #böcker #boktips #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer